ΕΤΑΙΡΕΙΑ

τι και αν το marketing δεν είχε καθόλου όρια;

αποδοτικότητα
χωρίς όρια

Ο χρόνος είναι χρήμα — και κανένα δεν είναι για χάσιμο από τα δύο. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τηλεργασίας και των εξελιγμένων τεχνολογιών, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα. Η συνεργασία και η επικοινωνία δεν υπήρξε πιο αποτελεσματική και αποδοτική!

εικόνα αναλογικού ρολογιού με δέσμες δολαρίων για αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

ταλέντα
χωρίς όρια

Το REMOTE AGENCY προσλαμβάνει επαγγελματίες ανεξάρτητα από το που βρίσκονται. Δουλεύοντας με τους ειδικούς κάθε τομέα έχει ως αποτέλεσμα μία ομάδα που δεν γνωρίζει όρια και που συνεχώς παράγει βραβευμένα projects με αξεπέραστα αποτελέσματα.

προσδοκίες
χωρίς όρια

Πιστεύουμε ότι το marketing, το advertising και το PR είναι καλύτερα χωρίς σύνορα. Εκτεινόμαστε σε όλες τις ηπείρους, γλώσσες και διαφορετικές ζώνες ώρας ώστε να εκτελούμε υψηλής ποιότητας projects με άριστη ακρίβεια, συνέπεια και αξιοπιστία.

ευκαιρίες
χωρίς όρια

Δεν αγαπάμε απλά αυτό που κάνουμε, το ζούμε στο έπακρο! Βοηθώντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με καινοτόμες και παράλληλα δημιουργικές λύσεις για ανθρωπιστικές, ακόμα και περιβαντολλογικές προκλήσεις συμβάλλουμε σε μια νέα διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου για όλους μας.

εικόνα του πλανήτη με λάμπα για να συμβολίζει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μέσω οργανώσεων

NEWSLETTER

κάθε μήνα νέα για την τηλεργασία

 

ΠΕΛΑΤΕΣ

remote + agency = ραγδαία επιτυχία

Περήφανα έχουμε συνεργαστεί με διεθνώς γνωστά brands και φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως BBC, Misereor, Porsche και Siemens. Τοπική επιχείρηση, παγκόσμια εταιρεία Fortune 500, start-up ή μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ήρθε η στιγμή να σπάσουμε τα όρια!

φωτισμένη πισίνα ελληνικού πολυτελούς ξενοδοχείου στα πυργιώτικα ναύπλιο τη διάρκεια των διακοπών φωτισμένη ρομαντική πισίνα εξοχικού ξενοδοχείου στο ναύπλιο κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό όμορφα φωτισμένη αρχιτεκτονική του εξοχικού ξενοδοχείου στο ναύπλιο με εστιατόριο δίπλα στην πισίνα
διάγραμμα για την ανάπτυξη και την άνοδο της τηλεργασίας και τα άτομα που εργάζονται από το σπίτι πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στην πελοπόννησο με ειδυλλιακό και ρομαντικό φωτισμό την έναστρη νύχτα διάγραμμα που δείχνει πώς η τηλεργασία έχει ανέβει στα ύψη για να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον


Επισκέψου μας στο Instagram και εγγράψου στο newsletter για τις νεότερες ενημερώσεις!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

digital marketing και σύγχρονο advertising

branding

Βρίσκουμε ιδανικά ονόματα για μοναδικές ιδέες, θα σου εξασφαλίσουμε τα domains, αναπτύσσοντας μια στρατηγική με την οποία θα προσελκύσεις το κοινό σου και δημιουργούμε ένα ξεχωριστό branding (εταιρική ταυτότητα, ιστοσελίδα καθώς και έντυπη επικοινωνία).

marketing

Για να προσεγγίσεις περισσότερους μελλοντικούς πελάτες, παράγουμε μοναδικές cross-media καμπάνιες αξιοποιώντας τις δυνατότητες του digital marketing, συμπεριλαμβανομένων των social media και email marketing, SEO, Google Ads, Google Analytics κ.α.

media

Το καλό storytelling είναι αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας κοινότυπης καμπάνιας και σε μια που θα μοιράζεται το κοινό εκατομμύρια φορές. Δημιουργούμε ιστορίες με έναν συναρπαστικό τρόπο μέσω promo και YouTube videos καθώς επίσης με 2D & 3D animations.

και άλλα

Η ομάδα της εταιρείας μας διανέμεται σε όλες τις ηπείρους και σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Επιτυχημένα για χρόνια επικοινωνούμε με τον τρόπο αυτό — και θέλουμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για να γίνεις remote. Στο blog μας θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

BLOG

για ένα καλύτερο αύριο για όλους

Το blog μας είναι χώρος για ανταλλαγή απόψεων. Mεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις μας καθώς και τις βέλτιστες τεχνικές μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα της εργασίας. Έλα να συζητήσουμε! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή? Χρησιμοποίησε την ειδοποίηση του blog post για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα μελλοντικά άρθρα!

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

εργασία δεν είναι τόπος, εργασία είναι τι κάνουμε

Μη χάσεις τις πιο πρόσφατες αγγελίες για τηλεργασία! Πιστεύουμε θα σου αρέσει να εργάζεσαι εδώ μαζί μας. Και εδώ σημαίνει όπου βρίσκεσαι εσύ! Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εργασία είναι κάτι που πρέπει να αγαπάμε να κάνουμε και όχι κάπου που πρέπει να πάμε.

Προς το παρόν δεν έχουμε διαθέσιμες θέσεις τηλεργασίας. Εγγράψου στο newsletter μας για ενημερώσεις ή χρησιμοποιήσε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλεις link από τη δουλειά/το βιογραφικό σου. Παρακαλούμε όχι επισυναπτόμενα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

όπου και όποτε μας χρειάζεσαι

Εδώ σπάμε τα καθιερωμένα και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για εσένα! Επικοινώνησε τώρα μαζί μας ή ζήτησε την δωρεάν ενημέρωση ή άμεση προσφορά με τη φόρμα επικοινωνίας.

στείλε μας email
φόρμα επικοινωνίας
κάνε chat μαζί μας
whatsapp
κάλεσέ μας
+49 30 20654715
συνδέσου μαζί μας